Frequently asked questions.

Contacteer ons Onze services

Het rendement van een residentie wordt beïnvloed door verschillende factoren vandaar dat wij altijd spreken van een jaarrendement. Vraag en aanbod zijn een belangrijke prijsindicator die Uw rendement mee zullen bepalen. De locatie en kwaliteit van de residentie alsook de specifieke kustgemeente spelen hierin de grootste rol. Met een dynamische prijszetting wijken we af van het klassieke verhuursysteem waar de huidige reiziger vooral de flexibiliteit van een kortverblijf zoekt en op deze manier kunnen we het rendement maximaliseren door met nachtprijzen te werken in plaats van klassieke weekprijzen. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak om een potentieel rendement te bespreken.

Wij raden aan enkele afgesloten kasten te voorzien waar U de persoonlijke spullen van waarde kan opbergen Of U kan de waardevolle objecten vervangen of steeds definitief verplaatsen naar een andere locatie.

Uw privé account moet U deactiveren, wij adverteren uw residentie via de verschillende online boekings platformen in naam van Floor 1 Seaside onder een nieuwe Residentie naam en account.

U bent via Airbnb Aircover verzekerd tot €800.000. Bij rechtstreekse boekingen via de eigen Floor 1 Seaside website wordt er altijd een waarborg gevraagd per reservatie. In de meeste gevallen zijn er weinig risico’s en zijn schades zeer incidenteel. Houd er rekening mee dat gebruikssporen en slijtage vrijwel altijd behoren tot je eigen risico.

Wij regelen voor U de aanmelding van de residentie bij Toerisme Vlaanderen en adviseren U verder voor het verkrijgen van Uw brandveiligheidsattest via Certilogies.

Het grote voordeel van kort verblijf verhuring is dat U zelf steeds kan genieten van Uw eigen residentie. Via het eigenarenportaal kan U ten alle tijde de residentie voor privégebruik blokkeren. De overeenkomst is gebaseerd op een minimum van 70% exclusieve verhuur mogelijkheid op jaarbasis.

De host vergoeding is een percentage op de verhuurprijs van uw residentie.

U kiest voor een persoonlijke service en contact. U wenst geen standaardbehandeling maar een op maat gemaakt voorstel. U wil geen nummer zijn maar een unieke residentie in een zorgvuldig uitgekozen portfolio. Waar een mooi rendement belangrijk is en persoonlijke zorg even hoog staat aangeschreven. Dan kiest U voor Floor 1 Seaside en een team met 20 jaar ervaring in de toeristische sector.