Made in Limburg!

Made in Limburg!

Limburgse start eigen bedrijf aan de kust! Vanessa Rodiers is een Limburgse ondernemer die een eigen zaak is opgestart aan de kust. Meer bepaald gaat ze met Floor 1 Seaside eigenaars assisteren in de verhuur en het beheer van hun appartement of woning aan zee. Na een lange carrière bij touroperator Thomas Cook, besliste Vanessa om het op eigen houtje te proberen. “Ik geloof rotsvast dat ik mijn kennis en ervaring in de hospitality-sector kan omzetten in mijn start-up”, zegt ze. “Door de coronacrisis kiezen nog meer mensen voor een eigen stek aan de kust. Maar omdat ze vaak niet in de buurt van hun tweede verblijf wonen, hebben ze iemand nodig die ervoor zorgt dat de huurders een persoonlijke en zorgloze vakantie kunnen beleven.” Floor 1 Seaside heeft een brede waaier van diensten: “We kunnen starten met het adverteren van de vakantiewoning op Airbnb”, vertelt Vanessa Rodiers. “Daarnaast kunnen we ook de reservaties beheren en een kleine screening van de gasten doen. Eens het zover is, zorgen we voor een persoonlijk onthaal, met de overhandiging van de sleutels, een korte rondleiding en de uitleg van alle wetenswaardigheden. Indien gewenst zorgen wij voor de hotelservice, met propere lakens en handdoeken, of de catering. En tot slot regelen wij de schoonmaak en de inventaris voor de eindafrekening.” Vanessa heeft de focus op kustgemeenten als Knokke, Blankenberge, De Haan en Nieuwpoort, maar ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Related Posts

Geef een reactie